Dnevni Horoskop za 9. mart 2018.

Pogledajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja.

OVAN
POSAO: Moguće je da razmišljate o tome da uzmete pozajmicu. Povoljan dan za sve one koji sarađuju sa bankama ili se bave finansijama.
LJUBAV: Promijenljiv odnos u zajednici. Moguće je da ste našli neki razlog iz kog sumnjate u partnera, ali je veliko pitanje da li je to realan stav.
ZDRAVLJE: Problemi sa urinarnim traktom.

BIK
POSAO: Imaćete dosta obaveza tokom dana. Opterećeni ste nekim svakodnevnim brigama i problemima, uobičajene situacije kroz koje prolazite su Vam dosadile.
LJUBAV: Dopada Vam se neka malo mlađa osoba od Vas, pokušavate da ostvarite opuštenu komunikaciju ali niste sigurni da li ste u tome uspješni.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prenosnih bolesti, virusa.

BLIZANCI
POSAO: Sreća Vas prati. Veoma povoljan dan za polaganje ispita bilo koje vrste.
LJUBAV: Zadovoljni ste sobom, ispunjeni ste i nemate problem da otvoreno pokažete svoje emocije. Takav stav će oduševiti Vašeg partnera.
ZDRAVLJE: Podjelite svoju pozitivnu energiju sa drugima!

RAK
POSAO: Sasvim iznenada dobijate ponudu za novu poslovnu saradnju. Razmislite ipak malo bolje o tome.
LJUBAV: Privlači Vas Blizanac ili Vodolija. Imaćete veoma interesantnu komunikaciju, ali Vam stidljivost ne dopušta da pokažete da hoćete više.
ZDRAVLJE: Danas ste emotivno stabilni i dobro se osjećate!

LAV
POSAO: Povoljan dan za sve one koji očekuju materijalni priliv od posla sa nekretninama, zemljom i prodajom nepokretnosti.
LJUBAV: Tokom dana nalazite emotivnu stabilnost u okviru svog doma i porodice. Niste željni avantura, nego tražite mir.
ZDRAVLJE: Povoljan dan da riješite neki zdravstveni problem koji Vas dugo muči.

DJEVICA
POSAO: Nadomak ste nekog važnog poslovnog dogovora. Moguće je da ćete biti angažovani honorarno ili ćete naći i neki dodatni izvor “lake” zarade.
LJUBAV: Pašćete u iskušenje da sa nekim uđete u tajnu vezu ili će se desiti flert sa zauzetom osobom. Vodite računa o diskreciji.
ZDRAVLJE: Unutrašnji nemiri, ali zdravlje generalno dobro.

VAGA
POSAO: Tokom današnjeg dana ćete morati da potrošite više novca nego što ste planirali ili ćete pozajmiti novac nekome nerado.
LJUBAV: Želite da provedete dan sami sa partnerom i smeta Vam to što on ima previše obaveza i premalo vremena za Vas.
ZDRAVLJE: Moguće povrede glave. Pazite se.

ŠKORPIJA
POSAO: Povoljan dan za sve one koji su imali u planu da promijene posao. Svi oni koji su očekivali neki novac danas se neće baš obradovati.
LJUBAV: Zanimljivu osobu ćete upoznati u svom svakodnevnom okruženju u kom se redovno krećete. Možda Vam se dopadne neka osoba sa posla.
ZDRAVLJE: Problemi sa organima za disanje.

STRIJELAC
POSAO: Povoljan dan za one koji su očekivali saradnju sa ljudima iz inostranstva ili koji dugo čekaju na neke vijesti.
LJUBAV: Zauzeti pripadnici će uživati, a oni koji su slobodni baš danas mogu ući u neku novu vezu!
ZDRAVLJE: Potrebno Vam je da budete fizički aktivni da biste se dobro osjećali.

JARAC
POSAO: Preko prijatelja i poznanika dolazite do nove poslovne prilike. Nemojte da sarađujete sa osobama rođenim u znaku Riba.
LJUBAV: Tokom dana ste prilično distancirani i nemate pretjeranu potrebu za emocijama. Kako se približava noć, raspoloženje se mijenja i treba Vam neko.
ZDRAVLJE: Javljaju se hronične smetnje.

VODOLIJA
POSAO: Povoljan dan za sve one koji su očekivali novi posao ili promjenu na postojećem. Imate velike šanse da danas budete nagrađeni.
LJUBAV: Fokusirani ste na posao, pa Vam emocije padaju u drugi plan. Radije ćete se izolovati nego što ćete imati potrebu za nježnostima.
ZDRAVLJE: Napeti ste i malo rastrojeni, potreban Vam je odmor.

RIBE
POSAO: Povoljan dan za sve one koji su planirali poslovni put. Generalno, tokom današnjeg dana ne bi trebalo da bude većih promjena na poslovnom planu.
LJUBAV: Moguće je da ste se potpuno prepustili maštanju o osobi koju ne viđate tako često. Ništa Vas ne sprečava da preuzmete inicijativu!
ZDRAVLJE: Danas je dobar dan za Vas, napunićete svoje baterije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *