Univerzumu je isto – da li se plašiš ili maštaš …

Zapravo, živimo najmanje 10 godina u svijetu, u kom teza ” misao je materijalna” ne izaziva nikakvu sumnju. Mislim u globalu ne izaziva.”Pazite na svoje misli – one imaju tendenciju da se ostvare …”, “što misliš – to i postaješ …”, “Univerzumu je isto – da li se plašiš ili maštaš , tako da je bolje da sanjaš ..!” – to je postalo opšte razumljivo.

Međutim, život se brzo kreće naprijed i samo što oškrineš drevno znanje već je ZASTARJELO. Želite da se zagušite mislima o onome što želite, ali radi samo to, što se nalazi u vašem srcu. I ne samo za konkretne “željne objekte”, već uopšte!

Šta misliš o Životu? ..

Kako sretate konkretni novi dan – sa interesovanjem ili opreznošću? ..

Radujete li se Suncu i Nebu? ..

Bliskim i slučajnim ljudima u vašem životu? ..

Vidite li iza uloga, Duše ljudi? ..

Da li nas zasmijava sve to? ..

U intermedijalnoj etapi razvoja u masovnoj svijesti teza “misli su materijalne” mudri ljudi su nam pokušali da prenesu, da misliti nije dovoljno, treba to doživjeti osjećanjima koja rezonuju sa slikom kojoj težite: ako hoćeš pare – osjećaj se kao “bogat” želiš li ljubav – voli sam, želiš li stan – budi zahvalan mjestu gdje sada živiš itd.

Međutim, sada, nakon godina (!) Vizualizacije i stvaranja pozitivnih raspoloženja, mnogi mi pišu kod mene to ne funkcioniše.

“Kada ću naučiti kako da zaradim novac? ..” “Kada ću dobiti stan (putovanje, muža)?” – nikad. Pošto je prošlo vrijeme igre.

Nastupilo je vrijeme istine: koliko osjećate sebe dušom, a ne ulogom, koliko topline i radosti emitujete u svijet – toliko blagostanja i primate. U svakom konkretnom trenutku. Mentalne ideje i želje uopšte nemaju nikakve veze sa tim. Ono što Duši treba za potpuno otkrivanje ljubavi – to će se i odraziti.

Ako želite da se odselite od rodbine i pri tom osjećate pretenzije prema njima – za otkrivanje ljubavi iz srca vam koristi “sveštenik” sve dok ne budete prisiljeni da se zadubite u svoje srce za razumijevanje situacije …

Ako želite da primijenite svoje talente i obrazovanje da se realizujete statusno i ” da ne zarađujete gore od drugih” – Vaša duša će učiniti sve da sabotira neophodne korake da vas parališe strahovima i sumnjama.

Nastavljate da birate atribute igre, kada je jedini cilj da se sjetimo svoje božanske prirode – Radost otjelotvorene duše od putovanja. Zahvalnosti sebi i Bogu za život u jedinstvenom trenutku završavanja jedne igre i rođenja druge.

Mi se nalazimo na petlji osmice beskonačnosti, a ako su u prethodnoj petlji značajno djelovali zakoni spoljnih veza, u novoj stvarnosti radi samo naš unutrašnji svijet. On stvara želju i umjeće da se djeluje u vidljivom svijetu.

Picture

​A život nam momentalno odražava nivo tog samodovoljnog svijetla – radosti bića, koji ne zavisi od spoljašnje dekoracije. Kada nijesmo preokupirani spoljnim događajima, već zahvalno živimo svaki trenutak, kakav god da je – događaji se tada sami poboljšavaju.

Ali ako treba da se fokusiramo na poboljšanje događaja, izgubili smo dodir sa toplim plamenom u svojim grudima – teškoće se pogoršavaju. Koji su još dokazi potrebni? ..

Naš život je rafting koji smo mi naručili. I relativno dugo na tom putu su nam pomagale navike spoljnih reagovanja – naša oštoumnost, spretnost, fizička izdržljivost, itd. A sada plovećim sredstvom u bučećem protoku upravlja duša.

Ako je vaš um zauzet analizom okolnih talasa i kvalitetom opreme, duša jednostavno ne može da dopre do vas, da bi vas konačno iznijela na čistu vodu i otkrila pred vama prelijepe pejzaže, sa mogućnošću da se zaustavite tamo, gdje poželite!

Autor: Svetlana Dobrovoljskaja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *