Torziona polja i stvari koje štite čovjeka

O postojanju pozitivnih, desnih-torzionih polja i njihovom uticaju na ljude naši preci dobro su znali. Ova znanja su došla do nas, ali mi ne obraćamo pažnju na njih, ne pridajemo im značaj.

​Upečatljiv primjer je proces pletenja. Svi pokreti, se rade desnom rukom i sastoje se od kružnih pokreta u smjeru kazaljke na satu. Pri tome, ako čovjek misli o dobru i dobro, ta ispletena stvar sadrži pozitivna torziona polja, koja zatim pomažu i štite osobu koja tu stvar nosi.
Iz istog razloga (nesvjesno) svu vunu za pletenje naše bake su premotavale u klupka, držeći klupko, lijevom rukom su namotavale na njega nit u smjeru kazaljke na satu potpomažući taj pokret desnom rukom, pozitivno torziono dejsvo su pojačavale i pjevanjem lijepih pjesama.
Nakon prolaska kroz ruke, niti su dobijale pozitivno torziono naelektrisanje, a stvari ispletene od tih niti čovjeku su bile draže i bliže, bolje grijale, u njima mu je bilo konfornije i udobnije.

 

Slične efekte imaju i druge narodne rukotvorine. Pri tkanju, vezenju, pravljenju lutki i tako dalje, stvari su poprimale ne samo upotrebna i prelijepa svojstva, već su nosile i pozitivno torziono naelektrisanje koje je još uvećano ornamentom.

Radovi i uzorci, koji su došli do nas su pojačivači pozitivnih torzionih polja, koje su naši preci u njih založili, koji su iz pokoljenja u pokoljenje, postepeno poprimali snažno zaštitno dejstvo. U ovom trenutku, mi to glupo ignorišemo. Mi kao da smo sami sebe udaljili od pomoći naših predaka, koji su preko torzionih polja željeli da nas zaštite.
Ovdje nema nikakve mistike.

 

Na genetskom nivou sva neophodna informacija za naš život nam je bila predata. A ova informacija leži u našoj podsvijesti i izvući je odatle i dobiti pomoć od nje moguće je ako se stvori torziona rezonanca između vaših torzionih polja i torzionih polja, koje su generisali vaši preci i koji su založeni u ornamentima, uzorcima, mustrama i tako dalje.

Rezonanca torzionih polja može biti i pozitivna i negativna. Ako vaše lično torziono polje sadrži negativnu lijevu komponentu u tom trenutku vremena, bićete okruženi velikim nizom tuđih lijevih polja, proizaći će lijeva rezonanca koja će negativno uticati na vas. Promijeniće se vaše psihičko stanje, zdravlje, to će vas podstaći da napravite grešku ili nešto loše.

 

Izvor

Preveo : Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *